Kristīne Bergfelde ikdienā strādā mārketingā, bet brīvajā laikā ir radošs cilvēks – filmē video, veido vegāniskas receptes un nesen ir sarakstījusi pavārgrāmatu, kurā iekļautas tikai augu valsts produktu receptes.
Kristīne stāsta: “Vegāniskam dzīvesveidam pievērsos pavisam nejauši un galvenokārt tikai ziņkārības pēc. Sākumā vēlējos tikai izmēģināt, kā tas ir – neēst gaļu, jo daudzi no maniem draugiem tolaik jau bija veģetārieši. Izmēģināju un iepatikās, jo jutos daudz labāk. Vēlāk ievācu vairāk informācijas par to, kā tas ietekmē pasauli un veselību, kas arī noveda līdz vegāniskam uzturam un dzīvesveidam. Līdz ar dzīvesveida maiņu pamazām sāka iepatikties arī ēst gatavošana, tā likās daudz interesantāka, jo bija jāeksperimentē ar jauniem un nebijušiem produktiem un katru reizi varēju iemācīties ko jaunu. Tā arī nolēmu izveidot recepšu blogu “Vegāns virtuvē“ un pamazām sāku sapņot par to, ka varētu izveidot pati savu recepšu grāmatu. Pēc apmēram gadu ilgas un intensīvas recepšu veidošanas, eksperimentēšanas, pārbaudīšanas un, protams, ēšanas, beidzot ilgi gaidītais sapnis ir piepildījies, un grāmata Vegāns virtuvē ir gatava. Tajā ir apkopotas vairāk nekā 100 dažādas receptes, kas visas kā viena ir garšīgas un, protams, tikai no augu valsts produktiem. Sākot ar dažādiem brokastu, pusdienu, salātu ēdieniem, un beidzot ar saldajiem, kūkām un uzkodām, esmu parūpējusies, lai Tava ikdienas ēdienkarte būtu pēc iespējas daudzveidzīgāka un garšu kārpiņas būtu priecīgas”.